Internasjonalt Forum inviterer til 1. mai-feiring!

Nå er snart den store dagen her. Tradisjonen tro skal Internasjonalt Forum male Oslos gater røde, og vi vil gjerne at du blir med!

Vi starter kl. 09.30 ved Wergelandsstatuen i Spikersuppa på Karl Johans gate. Etter appellene flytter vi oss til Brundtlandsalen på Youngstorget 2b for en uhøytidelig 1.mai-frokost.

Det blir appeller om frihet, demokrati og internasjonal solidaritet ved Wergelandsstatuen, både fra statssekretær i Utenriksdepartementet Eivind Vad Petersson og leder i Internasjonalt Forum Kim N. Gabrielli. Ikke minst blir det blomsternedleggelse ved statuen.

Vi serverer en solid frokost og trenger derfor å vite hvem som kommer. Meld deg på dette skjemaet. (Om lenken ikke fungerer, kopier og lim inn i nettleser: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrzXZP7glhpUks6Tadvef4jiIzLDPDIRVEl–0srFtHUaX3g/viewform?usp=sf_link)

Frokost koster 100 kr for voksne, og 50 kr for studenter og halvtbetalende. Den er gratis for barn. Betaling skjer enten med vipps eller kontant på stedet. 

Etter frokosten går de som ønsker til Youngstorget for appeller og tog. Programmet og mer info finner du her.

Spørsmål kan rettes til leder Kim N. Gabrielli på tlf. 97424587 eller kim.gabrielli@gmail.com. Vi gleder oss til å se deg.

Vel møtt!

PS: Ønsker du å bli medlem? Da er det bare å fylle ut skjemaet under – så hører du fra oss!

Priser på medlemskap, pr. kalenderår Yrkesaktiv (for de som er i jobb): 300 kr. Ikke yrkesaktiv (for studenter, pensjonister, ledige, osv.): 150 kr.