Hadia Tajik - Internasjonalt Forum

Skrivekonkurranse

Vi har mottatt denne eposten fra Hadia Tajik og antar at den vil treffe mange med et sosialdemokratisk hjerte.

——————————————————————————

Som en del av verdidebatten i Arbeiderpartiet planlegger vi å gi ut en bok om sosialdemokratiet våren 2021. Gjennom sommeren har vi derfor en konkurranse vi håper du vil bidra til. der du svarer på tre spørsmål gjennom den uttrykks-formen du er mest komfortabel med selv. De beste bidragene kommer på trykk i boka!

Spørsmålene er:

  • Hvorfor er du sosialdemokrat?
  • Hva er de viktigste oppgavene for sosialdemokratiet framover?
  • Hva er veien videre for en bevegelse som er over 150 år gammel?

Bidragene kan være inntil 10.000 tegn inkludert mellomrom hvis de er tekst. men også tegninger, bilder og dikt er velkomne bidrag. Du velger sjanger selv.

I tillegg til vinnerne av konkurransen som kommer på trykk i boka, vil også Agenda Magasin kunne trykke tekster underveis. De gjør sine egne redaksjonelle vurderinger av innhold som kommer inn, og trykker uavhengig av konkurranseresultatene.

Bokutgivelsen er et samarbeid mellom Res Publica og Arbeiderpartiet og vil være en viktig del av verdidebatten til Arbeiderpartiet fram mot et nytt partiprogram for 2021-2024.

Utvalget som vil bedømme hvilke bidrag som publiseres, består i tillegg til meg selv av Stian Brekkvasmo, Ragni Løkholm Ramberg, Norvald Mo og ingrid T. Myhr (som sammen utgjør ressursgruppa for verdidebatt i forbindelse med programarbeidet) – samt redaktør i Res Publica, Stian Bromark.

Alle som anser seg selv som sosialdemokrater er velkomne til å delta. Send gjerne bidraget ditt innen 1. august til verdier@arbeiderpartiet.no

Forrige artikkel

Mangel på tillit i samfunnet - et europeisk problem

Neste artikkel

HVA NÅ ANC?

Siste fra Arbeiderpartiet

Det nye partiprogrammet

Leder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, presenterte i dag utkast til nytt partiprogram for perioden 2021-25.

Program 2021-25

Til medlemmer og støttemedlemmer: Programarbeidet i Arbeiderpartiet fortsetter i fase 2. Internasjonalt Forum inviterer medlemmene til