Internasjonalt Forum 20 år – Noen nevnt, men ingen glemt

Blant medlemmene finnes det flere tidligere statssekretærer og politiske rådgivere. Noen vil vi helt sikkert høre fra i framtiden. Andre talenter vil dukke opp. Vi skal være deres nettverk internt og eksternt.

Internasjonalt Forum har i noen av de seneste årene hatt 3 av 6 representanter, som har representert Oslo AP har på Stortinget, som sine medlemmer. Om andre lag har hatt så stor andel av Oslobenken er usikkert. Forumet er i dag det nest største laget i Oslo Arbeiderparti. Forumet vil være der, også i framtiden, for de som har interesse for politikk og for de som vil forandre verden.

Sammen er vi sterke!

Jonas Ghar Støre
Jonas Gahr Støre satt i forumets styre i nesten to år i begynnelsen av tusenårsskiftet, som nestleder. I dag leder av Arbeiderpartiet, statsministerkandidat, og med hovedmedlemskap i Internasjonalt Forum.
Hadia Tajik - Internasjonalt Forum
Hadia Tajik, nåværende stortingsrepresentant fra Oslo og nestleder i Arbeiderpartiet, satt i forumets styre i to år.

 

 

Espen Barth Eide - Internasjonalt Forum
Espen Barth Eide, tidligere utenriksminister og forsvarsminister, har sittet i Infos styre i mange år. Tilbake etter FN-oppdrag og står nå på stortingslista. Han er hovedmedlem i Forumet.
Marit Nybakk - Internasjonalt Forum
Marit Nybakk, nåværende leder av Forumet (siden 2004) er fortsatt stortingsrepresentant og visepresident på Stortinget. Hun avslutter sin lange periode på Stortinget etter valget i september 2017. Stor takk for innsatsen!

Legg igjen en kommentar